Βαφές

Βαφές2019-03-26T13:21:51+02:00

Project Description

Αρχιτεκτονικά Χρώματα

Prisma Collection

Υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας ειδικών εφέ Sahara και Mesogeios

Η συλλογή ειδικών χρωµάτων πούδρας Prisma, αποτελεί την πιο έγκυρη και πρωτοποριακή λύση, για βαφή συστηµάτων αλουµινίου στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρµογές. Μοναδικά χρώµατα ηλεκτροστατικής βαφής, ειδικά σχεδιασµένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξηµένες απαιτήσεις για καινοτοµία και αισθητικό αποτέλεσµα υψηλών προδιαγραφών.

Οι σειρές Sahara και Mesogeios είναι πιστοποιηµένες σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class2. Η σειρά Cosmos είναι πιστοποιηµένη σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class1.

Τα χρώµατα της συλλογής Prisma προσδίδουν υψηλές µηχανικές αντοχές και άρτια συµπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες.

Ammos Collection

Υπερανθεκτικά RAL χρώματα πούδρας

Η νέα συλλογή υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας σε RAL αποχρώσεις, με υφή αμμοβολισμένης επιφάνειας, συνδυάζει την εξαιρετική συμπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες με τις υψηλές μηχανικές αντοχές και την άψογη εμφάνιση. Η ιδιαίτερα υψηλή ένταση ηλιακής ακτινοβολίας που επικρατεί στη χώρα μας και οι αυξημένες απαιτήσεις σε αντοχές που συνεπάγεται, μας οδήγησε στον σχεδιασμό της νέας συλλογής, που απαντά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Τα χρώματα της συλλογής έχουν αντοχή τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερο από τα λεία γυαλιστερά και ματ RAL και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat, Class2.

Για το χρωματολόγιο Ammos πατήστε στην εικόνα.

Ral Metallic Collection

Η συλλογή RAL Metallic, περιλαμβάνει 22 όμορφες μεταλλικές αποχρώσεις και αποτελείται από τις σειρές Pearl Effect και Grey Metallic.

Τα χρώματα της συλλογής, βασίζονται σε υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικούς  πολυεστέρες και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας Qualicoat, Class1 και GSB Standard.

Για την παραγωγή των χρωμάτων της συλλογής έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Neobond, που προσφέρει bonding υψηλής απόδοσης, το οποίο εξασφαλίζει ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα και οικονομία κατά την εφαρμογή.

Η συλλογή είναι σχεδιασμένη για απαιτητικές Αρχιτεκτονικές και Βιομηχανικές εφαρμογές.

Ral Matt Polyester Collection

Η συλλογή RAL Matt Polyester καλύπτει τις επιθυμίες της αγοράς για δημοφιλείς RAL αποχρώσεις σε λεία ματ επιφάνεια.

Τα Matt χρώματα πούδρας συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τις πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Παράλληλα, οι 44 αποχρώσεις καλύπτουν ένα ευρύ χρωματικό φάσμα και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις των αρχιτεκτονικών και βιομηχανικών εφαρμογών.

Η συλλογή βασίζεται σε υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικούς πολυεστέρες και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας Qualicoat Class1και GSB Standard.

Ral Classic

Βιομηχανικά Χρώματα

Industrial Design

Αποχρώσεις χρωµάτων πούδρας σε πολυεστερική βάση, κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η συλλογή συνδυάζει τη διαχρονικότητα µε τις σύγχρονες τάσεις στον βιοµηχανικό σχεδιασµό. Οι αποχρώσεις της συλλογής στοχεύουν στην ανάδειξη της βιοµηχανικής αισθητικής, την αντοχή στις χηµικές και µηχανικές καταπονήσεις και τη διαφοροποίηση του τελικού προϊόντος.